Referencer

“Det er et super lækkert rum, med en go energi. Inga’s energi er også mægtig rar at være i nærheden af, og hun er nem at samarbejde med. Tak til Inga og Huset Innanna, for mange gode stunder!”

Kærligst Emma Ninel, 

 

“Huset Innanna har en helt egen stemning. Kursusrummets aflange form og arkitektur giver en smuk resonans. Jeg husker de kurser, jeg har holdt for at have en meget fortættet energi. Der er sket spontane helbredelser, og man kan lydmæssigt føle sig fri i rummet. Dejligt. Innanna anbefales på det varmeste til grupper på op til 25 deltagere.”

Kærlig hilsen Githa Ben-David, GithaBenDavid.dk

 

“Huset Innanna er fuld af liv og hjertets energi og så har det rum til at folde sig ud – også i stemmens og lydens kraft.”

Kh. Helle Hewau, HelleHewau.com

 

“Som Yoga-underviser har jeg benyttet i Huset Innanna i 5 år og 8 måneder. Det er lige før Huset er blevet mit andet hjem nu da jeg også er flyttet ind på matriklen lige overfor i samme gård. For mig er Huset Innanna uadskillelig fra Inga der er leder. Hun har givet mig uophørlig værdifuld hjælp til min opstart i at undervise, med alle de breakdowns og breakthroughs der er i sådan en proces. Inden for den tradition jeg underviser indgår Karma Yoga, som kort beskrevet er at hengive sig til det arbejde der kræves gjort uden personlig vinding for øje. Dér har huset med den samarbejdende ånd om det praktiske, været en kærkommen ramme for min udfoldelse af dette aspekt i det jeg formidler. I hjertet af København i anden baggård på Østerbro er vi langt tilbagetrukket fra byens mylder, og dage med kamp i Parken gir’ det sublime lejligheder til at meditere på jubel. Jeg er specielt betaget af lys indfaldet og den rustikke bagvæg af pudset murværk. En helt igennem tryg ramme hvor der er kælet for enhver detalje der samlet fremstår enkel.”

Pierre Leyssac

 

“Huset Innanna skaber i mine øjne de optimale rammer for meditation og meditativ yoga og det er til mindre grupper det mest ideelle sted, jeg har fundet til min undervisning gennem snart 20 år!”

Britt Søndergaard, Balancen.net

 

“Vi har lejet lokaler i Innanna igennem 8 år. Det er altid en fornøjelse at møde Ingas gode humør, imødekommenhed og fleksibilitet. Lokalerne er smukke og har en befordrende atmosfære. Og så er priserne absolut rimelige og beliggenheden god.”

Cecil og Bruhn. Center for Indre Frihed, Samsø. InnerFreedom.dk

 

“Jeg faldt over Huset Innanna allerede på for et par år siden via Internettet, da jeg søgte efter et nyt sted til mine arrangementer. Jeg havde straks en særlig fornemmelse af at det var et sted hvor jeg skulle være og arbejde. Af en eller anden grund blev det ikke til noget i dén omgang, men da jeg senere igen havde brug for et rum til meditation, dukkede Huset Innanna op igen i min erindring. Jeg kontaktede Inga og vi aftalte at mødes. Ved dette første møde med Inga og huset følte jeg straks at min første fornemmelse havde været rigtigt. Det var umiddelbart ikke muligt at finde plads i husets kalender som passede til mine og mine klienters behov, men denne gang holdt jeg fast i min fornemmelse og efter et stykke tid lykkedes det os heldigvis at finde plads i husets kalender. Ingas kærlige og imødekommende væsen gør det nemt at føle sig velkommen og afspejler sig i selve stedet på meget fin måde. Jeg har lige siden været meget glad for at være en del af stedet og både nyde at have sådan et dejligt rum til rådighed til mine arrangementer og på min vis kunne bidrage til, at vi alle kan have glæde af denne helt særlige oase i byen. Og det er ikke kun mig, der har det sådan. Også mine klienter tog huset straks til sig og nyder at komme her og jeg vil benytte lejligheden til at sige et stort tak til Inga på alle vores veje. Vi håber at Huset Innanna bliver ved med blomstre i kraft af Ingas særlige engagement og glæder os til at være en del af det i forhåbentligt lang tid fremover.”

Micha Lindner, psykoterapeut og kranio-sakral terapeut. http://kst-michalindner.dk/