Referencer

 

“Huset Innanna har en helt egen stemning. Kursusrummets aflange form og arkitektur giver en smuk resonans. Jeg husker de kurser, jeg har holdt for at have en meget fortættet energi. Der er sket spontane helbredelser, og man kan lydmæssigt føle sig fri i rummet. Dejligt. Innanna anbefales på det varmeste til grupper på op til 25 deltagere.”

Kærlig hilsen Githa Ben-David, GithaBenDavid.dk

 

“Huset Innanna er fuld af liv og hjertets energi og så har det rum til at folde sig ud – også i stemmens og lydens kraft.”

Kh. Helle Hewau, HelleHewau.com

 

“Huset Innanna skaber i mine øjne de optimale rammer for meditation og meditativ yoga og det er til mindre grupper det mest ideelle sted, jeg har fundet til min undervisning gennem snart 20 år!”

Britt Søndergaard, Balancen.net

 

“Vi har lejet lokaler i Innanna igennem 8 år. Det er altid en fornøjelse at møde Ingas gode humør, imødekommenhed og fleksibilitet. Lokalerne er smukke og har en befordrende atmosfære. Og så er priserne absolut rimelige og beliggenheden god.”

Cecil og Bruhn. Center for Indre Frihed, Samsø. InnerFreedom.dk

 

“Jeg faldt over Huset Innanna allerede på for et par år siden via Internettet, da jeg søgte efter et nyt sted til mine arrangementer. Jeg havde straks en særlig fornemmelse af at det var et sted hvor jeg skulle være og arbejde. Af en eller anden grund blev det ikke til noget i dén omgang, men da jeg senere igen havde brug for et rum til meditation, dukkede Huset Innanna op igen i min erindring. Jeg kontaktede Inga og vi aftalte at mødes. Ved dette første møde med Inga og huset følte jeg straks at min første fornemmelse havde været rigtigt. Det var umiddelbart ikke muligt at finde plads i husets kalender som passede til mine og mine klienters behov, men denne gang holdt jeg fast i min fornemmelse og efter et stykke tid lykkedes det os heldigvis at finde plads i husets kalender. Ingas kærlige og imødekommende væsen gør det nemt at føle sig velkommen og afspejler sig i selve stedet på meget fin måde. Jeg har lige siden været meget glad for at være en del af stedet og både nyde at have sådan et dejligt rum til rådighed til mine arrangementer og på min vis kunne bidrage til, at vi alle kan have glæde af denne helt særlige oase i byen. Og det er ikke kun mig, der har det sådan. Også mine klienter tog huset straks til sig og nyder at komme her og jeg vil benytte lejligheden til at sige et stort tak til Inga på alle vores veje. Vi håber at Huset Innanna bliver ved med blomstre i kraft af Ingas særlige engagement og glæder os til at være en del af det i forhåbentligt lang tid fremover.”

Micha Lindner, psykoterapeut og kranio-sakral terapeut. http://kst-michalindner.dk/