Inga Björt Vilhjálmsdóttir

ManuVision behandling

Behandlingen er en kraftfuld og velgørende kropsbehandling med fokus på, hvorledes psykologiske og følelsesmæssige ubalancer udmønter sig i fysiske problemer. Terapeuten følger hele tiden din krop og sindsstemning. Du er i centrum. Behandlingen kan bringe fortrængte følelser op til overfladen og de frigøres i dialog med terapeuten. Din krop bliver fri af følelsernes snærende bånd, og kroppens eget helbredende potentiale aktiveres. Behandlingen er direkte og kontant – ikke altid behagelig, men virkningsfuld.

Helhedsmassage

Virker dybt afspændende og kan lindre og afhjælpe spændinger i muskler og led. Der kan opstå en øget følelse af kropskontakt, hvor sindet falder til ro og klarhed opstår. Mange oplever at hvile mere i sig selv efter at have modtaget en massage og får mere energi og overskud i hverdagen, hvorved stress og sygdom forebygges. Behandlingen er en afspændende kropmassage og et effektivt redskab i personlig udvikling.

Zoneterapi

Hele kroppen er afspejlet under fødderne, og vedmassage og tryk på reflekszonerne under fødderne  øges blodcirkulationen til organerne, immunforsvaretstyrkes, og affaldsstoffer bliver udrenset. Zoneterapi anvendes ofte ved led, muskelsmerter, stress, kredsløbssygdomme og mange flere sygdomme. Benyttes af mennesker i alle aldre, som ønsker at bevare, fremme eller genoprette sundhed og livskvalitet.

Chi Nei Tsang

Massage omkring navlen berører vores indre organer. Blid men meget dybdegående massage af hele abdomen. Den massage afgifter organerne og hjælper  dig at komme overens med dig selv og det du føler. Det eneste jeg gør, er at forbinde folk til sig selv.

Klangmassage

For at finde ro, mening og fred i mit indre har forskellige alternative metoder været en stor del af mit liv. Mine oplevelser af  tibetanske klangskåler har givet mig større glæde og vitalitet. De blide vibrationer fra skålene beroliger bl.a. nervesystemet, er gavnligt mod sovnproblemer, fysiske smerter og understøtter kroppens selvhelbredende kræfter.

Kontakt mig på mail: ingainfo@husetinnanna.dk eller telefon: 40 86 24 07